Fitforlife Cluj Manastur
Fitforlife Cluj Manastur - Kangoo Jumps

KANGOO JUMPS

Kangoo Jumps este un antrenament excelent, care aduce numeroase beneficii pentru sanatate pentru oameni de toate varstele. Ghetele de Kangoo sunt special create pentru a te proteja de lovituri si au o saritura usoara de pāna la 80% la impactul cu solul (care absoarbe socul).

Securizarea acestora se face cu arcuri eliptice si curele care se extind. Arcurile se extind la fiecare pas (de la degete pana la calcaie) iar atunci cand stai pe loc acestea revin in pozitia initiala.Kangoo Jumps Fit for Life Manastur Este un program exploziv si motivant conceput special pentru a solicita intregul corp, dezvoltand masa musculara si rezistenta. Fiecare saritura presupune mentinerea echilibrului provocandu-i chiar si pe cei in forma!

Ajuta la dezvoltarea psiho-motora, creativitate si curiozitate infantila. Stimuleaza controlul emotional, ajuta la formarea morala si combate inhibitiile.

Pretul unei sedinte normale este de 20 lei, 8 sedinte - 120 lei si 12 sedinte - 150 lei.
Pretul unei sedinte pentru studenti este de 15 lei, 8 sedinte - 100 lei si 12 sedinte - 130 lei.

Atentie, aceasta disciplina solicita organismul si este nevoie de rezistenta fizica si vointa pentru a duce la capat sesiunea de antrenament, insa tot efortul depus MERITA !

Orar Kangoo Jumps:
De Luni pana Vineri de la 21:00 la 22:00

Va asteptam cu drag la FIT for LIFE Manastur (Complex Flora).
Licensed Instructor: Cosmina - 0748 062 591

Contact Fitforlife Cluj Manastur

Parteneri

7Card - Beneficii in miscare Ochiul Clujean Profesional Fitness